CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BURSA ORHANELİ’DE...
02.11.2017
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BURSA ORHANELİ’DE...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’nın Orhaneli İlçesinde kanaat önderleri, muhtarlar ve Yörük Türkmen derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yörük çadırlarını da gezerek gözleme açan kadınlarla sohbet etti.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından ilçe merkezindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti ve Çöreler Mahallesi’ne geçerek Kadriye-Mustafa İli çiftinin evine konuk oldu. Burada yemek yiyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra çocuklarla kol kola girerek mahalledeki kahvehaneye kadar yürüdü, kahvehanedeki vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra İstanbul’a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na CHP Bursa milletvekilleri Orhan Sarıbal, Ceyhun İrgil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Erkan Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP İl Başkanı Şadi Özdemir de eşlik etti